香港補擺酒 王君馨:老公係我嘅一切,有佢我就ok!

YY

王君馨和Long D 11年的老公仔Daniel註冊後,在美國、香港兩地搞婚禮,今日在港的婚宴更是Daniel首次接觸傳媒,之前早在COSMO TV透露已教他如何應付媒體(相關片段:http://bit.ly/2u3tQuo),不過君馨亦錫住老公,自己一個受訪,免得嚇親老公。甫見記者就問:「我老公有冇同你講唔該、哈佬?」非常可愛!



王君馨結婚 姊妹裙

王君馨 結婚

君馨表示會在婚宴上唱歌,送驚喜給老公仔:「首歌叫《FROM THIS MOMENT》,意思係指佢係我嘅一切,有佢我就ok、我愛佢。今晚係個跳舞party,希望大家盡興!」她又sweet爆指最感動的不是任何驚喜,而是終於可以日日見:「日日對住老公我已經好感動,之前分隔兩地,大家睇住個mon,可以近距離接觸已經好滿足。」

王君馨 結婚

為娶君馨,Daniel決定來港定居,君馨更透露他已找到工作:「為咗我放棄晒一切!7月11日係我哋拍拖12周年紀念,特登揀今日,好有紀念價值!」

王君馨 結婚

王君馨 結婚

王君馨 結婚

<延伸閱讀>夏日新娘王君馨:婚禮不是一場show

<延伸閱讀>【婚照無得輸】浪漫放送!王君馨穿Deep V裙大晒事業線

Tags:

YOU MAY ALSO LIKE