拍拖慳錢好去處!3米高MINION同抵死可愛場景任你影

各位MINIONS迷一定也很期待《壞蛋獎門人3》電影上映,因為又可以看到一隻隻可愛的MINION!但除咗睇戲之外,各位女朋友都可以選擇來到MINIONS主題場景,約埋男朋友一齊同MINION合照,唔使使錢又可以玩足成個下午!

青衣城於6月25日至9月3日期間,會搖身一變成為MINIONS的秘密基地,而大家就要化身「黃」家特工,擊破壞蛋陰謀,以下便跟大家分享不同的任務關卡,以及必影的影相位。

 

必影場景1:3米高的MINION!

商場中庭有一個高達3米的MINION,它身穿黑白間工人褲,手執逃走神器「大鐵剷」,造型可愛。

 

必影2:惡人波士大廳

惡人波士大廳的磚牆掛滿了《壞蛋獎門人》犀利哥和迷你兵團的惡行事跡紀錄與藝術珍藏,睇到即刻喺腦海浮現電影情節。

 

影相位3:

迷你兵團拍照區 + 古古惑惑「扮」公室

站在高牆前,與MINIONS一起拿着壞蛋身份號碼牌,正式成為迷你兵團的一份子!

 

其他影相位:

**只限「Bello Bello任務遊戲護照」持有者

 

《壞蛋獎門人3》POP﹣UP STORE

如果影完相後,心郁郁想帶MINION返屋企亦得。多款水樽,CAP帽,行李牌等著大家選購,款款都好得意啊!

延伸閱讀>>情侶拍拖好去處「Our Sanrio Times」展覽7月陪你回憶童年!

延伸閱讀>>紐約著名扒房落戶香港 上碟滋滋聲好聽好睇又好味!

YOU MAY ALSO LIKE