擁有Janice Man的迷人電眼

by 柯德莉

問10個女仔9個都唔鐘意戴眼鏡,既會遮蓋美麗的靈魂之窗,鏡框揀得唔好又容易令整個Look變得老土,所以大家自然會投向隱形眼鏡的懷抱。

曾幾何時掀起「大眼仔」熱的Janice Man成為了博士倫1-DAY眼妝Con LACELLETM的代言人,繼續力谷Color Con,為一眾貪靚女生做明燈。

其實不同的眼妝可以配合不同顏色的Color Con,令整個形象更鮮明。型格深色的妝容可以選擇藍色、灰色或啡色的Color Con,而女人味濃的妝容則可選紫色柔或綠色的Color Con。

博士倫LACELLE TM眼妝Con HK$240

如果想試試更鮮艷的顏色,可試試FreshKon® Dezigner 情人節新出的極緻美目系列,有4款閃色包括閃粉紅、閃金橙、閃彩藍和閃翠綠,說不定可以有耳目一新的感覺。

FreshKon® Dezigner 極緻美目系列 HK$160/一對

LOAD MORE