advertorial
local
sk-ii

是什麼令渡邊直美咁瘋狂?佔領人地浴室出浴,還不停摸女神有村BB...

是什麼令渡邊直美咁瘋狂?佔領人地浴室出浴,還不停摸女神有村BB...

3月底開始播出,由渡邊直美及有村架純出演的SK-II的Bare Skin Chat 神仙水短片系列,一推出大受網友歡迎,播出後累積點擊率更破1 億。上兩集Bare Skin Chat提到渡邊直美一支箭衝咗去有村架純屋企「拜師學藝」,經過一輪大搗亂又跳舞又beatbox後,終於推出最新兩集!最新劇情講到,直美大跳Pat Pat Dance 後,繼續有新搞作,佔領人地浴室出浴之餘,仲不停摸女神有村BB…..搞到架純BB就嚟頂佢唔順!然後仲要大玩ASMR Challenge,大放笑彈!

by COSMO

直美浸住浴當然舒服,可憐旁邊嘅有村就尷尬咁企埋一邊睇住好友,超無奈!心諗:個浴缸係我㗎!直美相信浸浴係最強嘅護膚方法。但另一邊廂,有村就表示自己護膚方法就只有一個,而且簡單、有效又方便。令直美難以置信,因為完全顛覆直美多年嚟嘅護膚概念!到底係咩護膚品令有村嘅皮膚保持幼嫩呢?!

渡邊直美絕密出浴鏡頭公開!原來只係為咗護膚?
平時面對忙碌嘅工作,能夠有空餘時間喺屋企護膚的話,你會選擇做咩?渡邊直美就選擇嚟個泡泡浴,仲要拎住杯cocktail,成個畫面好relax。直美果然夠霸氣,護膚嘅方式都零舍不同!

是什麼令渡邊直美咁瘋狂?佔領人地浴室出浴,還不停摸女神有村BB...

深信護膚不需瓶瓶罐罐 架純BB心中只有一個
有村透露,自己嘅肌膚之所以夠白滑,係因為用咗神仙水。直美當堂表示半信半疑,有乜可能咁簡單?直至有村遞上SK-II神仙水,倒到直美手上畀佢感受一下,直美再摸一摸有村嘅皮膚,親身感受架純BB柔軟又水潤嘅質感,仲興奮大讚架純BB膚質夠柔軟。架純BB補充,全靠神仙水裡面嘅Pitera成分,一支就可以改善膚質同毛孔問題,全面改善肌膚質素,所以有村BB嘅浴室只有神仙水。

在Bare Skin Chat中渡邊直美面對SK-II神仙水都不禁大呼好厲害!終極揭開有村

聽到開蓋聲就上癮!係咩聲音令她們直接放棄挑戰ASMR Challenge?!
嚟到有村BB浴室,唔係咁快走呀?於是直美開始腦轉數諗下仲有咩玩,叮!靈感到,佢兩個忽法奇想,決定試玩年輕人最愛嘅ASMR Challenge!

走在潮流尖端嘅直美,唔知喺邊搵嚟一大堆「架撐」(可能係佢啲行李入面掛),將浴室佈置成一個studio,錄底咗沖涼刷、冰塊等等嘅聲音,最後壓軸登場嘅當然係SK-II神仙水!由將瓶蓋扭開,到將神仙水倒喺手中,點點滴滴嘅聲音都錄低晒。兩人輕輕拍上神仙水,直美開始感受到神仙水好快就俾肌膚吸收曬,肌膚變得滑溜,終於忍唔住大叫「すごい!」(好厲害嘅意思),連架純BB都忍唔住笑出聲。 

渡邊直美同有村架純呢對「一動一靜」閨蜜產生嘅另類火花,相信大家都好難忘。想回顧有村和渡邊一連串有趣互動的話,可以到SK-II Youtube 頻道回顧全集片段!

資料由客戶提供

LOAD MORE