接受他的「吻」

by Miss Sex

問十個男人,十一個都喜歡伴侶為他們用口;換轉是女人呢,Miss Sex則不敢肯定,因女人是self-conscious的動物,喜歡對自己吹毛求疵,亦十分在意別人點睇自己:下面會唔會有怪味呢?佢會唔會覺得下面唔好睇呢?

Miss Sex覺得,要充分享受口愛,第一件事是找個令你覺得自在的人,讓你感到你真的ready讓他親吻你最私密的部位。單純搵啱對手,你已經無咁焦慮和避忌。

其次是選擇對的timing。就嚟嚟M,或者滿身臭汗上陣當然令你周身唔自在。選個「妹妹」比較得閒的日子,沖個香噴噴的花灑浴,將下面毛髮修剪整齊,都有助令你放鬆心情迎接他送的大禮。

當然最重要的還是attitude。他自己唔介意,仲好想幫你,你驚啲乜?人生苦短,暫且將那個想太多的腦袋放下,好好享受感官當下的快感。男人做得不完美,不妨按着他的頭或扶着他的手,指引他到想要的性感地帶,或示意你想要的節奏和力度。

對男人來說,有個讓自己盡情取悅的女人,是一大幸福。

LOAD MORE