怕用口整親男友

by Miss Sex

Dear Miss Sex,

我同男朋友一齊左半年左右,當初一齊sex嘅次數比較多,隨時間落嚟越嚟越少。

間唔中男友都會要求我用口,但係我技術唔好,用力又好似唔啱咁,話我咬到佢,成日整親佢。

雖然事後佢都有安慰我,但係我個心就「銀」住「銀」住,唔想整到佢。嗰次之後就唔敢再用口……點樣先可以唔整親佢之餘又令到佢舒服呢?

求學女友上

親愛的「求學不是求分數」同學:

無人一生出嚟就是床上女神/男神的,男女構造大不同,口交技巧唔熟練正常不過,你唔需要「銀」住「銀」住,唔識就慢慢學到識。

當然,就算你肯學,男友成個百彈齋主咁都成唔到事。Miss Sex不斷強調,性是雙方面的事,你男友一味話你,又唔教你點做,想點先?講真,女友一開始口交就好熟練,佢都驚啦吓話?

所以你倆首先要做的,是要調整心態,不要將口交視為一步到位的目標,先當作前戲來玩,會比較輕鬆和有情趣。

先由舔吻開始,就不怕整親小弟弟。事前飲啖水濕濕口,雙手恭敬的捉住根部,舔弄一下頂部,尤其是最敏感的陰莖冠溝。先採用緩慢而有力的節奏,看看他覺得怎樣,問問他節奏和力度是否需要調校。

繼而在兩側上下舔,再轉戰後側。口交有別於食雪條,不是向上舔,而是應該狠狠向下舔,再向上拋個「我想食咗你」的飢餓眼神。

先做到這裏為止,吊吊他的癮,說不定會引他進入ML戲肉。如果咁都話你,你都唔需要為佢學啦。

祝學業進步!

Xoxo,
Miss Sex

**如果你有任何關於Sex嘅問題,都歡迎email到editorial@cosmogirl.com.hk (subject: Miss Sex),等Miss Sex為你解答。

LOAD MORE