拯救失衡肌膚的護膚品!

by TEXT : 韋寶

肌膚本身有一個節奏,日間會自我防護,晚間則會自行修復。不過我哋每一日都有太多公事同私事要處理,呢啲忙碌嘅生活,再加上經常夜瞓的話,就會令肌膚嘅節奏失衡,所以CHANEL就推出咗一系列三支嘅護膚品,以重設「肌膚時鐘」!
 
呢三款護膚品中,白色為日間護理,黑色為夜間護理,乳白色則是週末護理。全部都可以配合你嘅日常護膚程序嚟用架,而且每款產品都用上可以「設定時間」嘅雙重活性成份為基礎,包括活性天然成份茉莉、乳香或玫瑰,陣香味仲好正添!如果想調節返好你嘅「肌膚時鐘」,改善肌膚嘅光澤感、水潤感、勻淨度及平滑度,就要試下啦!

左起:
LE JOUR DE CHANEL 50ml $680
適用於早上使用精華液前,塗於整臉及頸部。 
 
LA NUIT DE CHANEL 50ml $680
適用於晚上,於晚霜後塗於整臉及頸部。 
 
LE WEEKEND DE CHANEL 50ml $850
專為周末而設,每周使用一天,早晚使用。可於爽膚水後,代替精華液及面霜使用,如有需要可後加保濕面霜。建議早上使用後塗上防曬產品。 

發售日期:8月1日
 
LOAD MORE