護膚第一步!MENARD幫你抹走老化角質

by Khloe

雖然人地成日話「一白遮三醜」,但夏日炎炎,行出街個太陽係正頭頂,想keep住白真係唔容易!所以除咗出街要做足防曬之外,喺屋企都一樣要為美白而努力!


要擊退黑色素,第一步是要抹走老化角質。MENARD的全新升級版 MENARD FAIRLUCENT Clear Lotion美白淨膚露(HK$450/160ml)加入了新配方青錢柳葉精華及白神酵母精華,前者可以加倍提高軟化及分解頑固的老化角質,發揮到潔淨效果;後者能有效抑制刺激色素細胞的生長及排走黑色素。配合原有的納米美白成分APM份子、日本粉紅百合精華及角蛋白軟化成分,五者的結合能有效抑制黑色素生長,咁就可以同黑色素講Bye Bye啦!

而全新FAIRLUCENT潤白防斑護理系列 ,除藴含革新白神酵母精華、皇牌成分APM維他命C衍生物及「極緻均密粒子」納米滲透技術外,可從幫肌膚進行防斑保護。系列更注入高度保濕成分,美白同時保濕。系列產品包括有:按摩霜、洗顏霜、爽膚露、保濕液及晚霜。

LOAD MORE