agnès b.繽紛復活節!

by Cynthia

一講起復活節,為食嘅我第一時間就諗起復活蛋!原來agnès b. DÉLICES已經推出咗佢嘅復活節系列!佢哋隻兔仔b. Lapin當然都出場嚟配合返復活節個主題啦。
 
呢個復活節系列以簡約繽紛為主題,用咗充滿童真感覺嘅粉綠同粉黃色做主調,加埋簡約幾何版嘅b. Lapin,好cute啊!今次一共推出7款復活節限定朱古力,我最鐘意就係草莓脆心加上酸乳酪外層嘅Joie 朱古力小禮盒 ,仲有內有b.Lapin形狀黑朱古力法式檸檬綿花糖嘅Adoré朱古力禮盒 都一樣吸引啊!
 
Fleur de Pâques 朱古力蛋禮盒 $185
 
法語寓意「春日復活節之花」的Fleur de Pâques 朱古力蛋禮盒,有一個以精緻的雕花藝術設計,120克重的64%黑朱古力蛋。
Ami b. Lapin限定毛公仔禮盒套裝 $330
 
法語寓意「好朋友」的Ami b. Lapin限定毛公仔禮盒套裝,包括1個復活節限定版b. Lapin毛公仔及藏在背包內的3片片裝83%純黑朱古力。
Enjoué 朱古力禮盒 $590
 
法語寓意「調皮」的Enjoué朱古力禮盒,內有45粒彩色獨立包裝灑上糖粉的snowball朱古力。
Joie 朱古力小禮盒 (前) $85
 
法語寓意「歡樂」的Joie朱古力小禮盒,內有70克草莓乳酪白朱古力脆球。
 
Sourire朱古力小禮盒 (後) $85
 
法語寓意「微笑」的Sourire朱古力小禮盒,內有70克香橙朱古力鳥結糖。
Coloré朱古力禮盒 $108
 
法語寓意「色彩繽紛」的Coloré朱古力禮盒,內含8粒彩色獨立包裝的snowball朱古力。
 
Adoré朱古力禮盒 $108
 
法語寓意「寵兒」的Adoré 朱古力禮盒,包括8粒b.Lapin形狀的黑朱古力法式檸檬綿花糖。
 
 
LOAD MORE