女生大愛!Cath Kidston情人節禮物精選

by Karen C.

白色碎花散銀包 HK$ 195

白色碎花雙拉鏈斜揹袋 HK$ 990

小玫瑰圖案咭卡套 HK$ 150

紅色波點拉鏈銀包 HK$ 195

深藍色波點郵差袋 HK$ 790

深藍色波點手袋 HK$ 990

士多啤梨長形拉鏈銀包 HK$ 420

【CG! Benefits】贏取Cath Kidston 拉鏈手挽袋

英國士兵圖案Book Bag HK$ 360

白色淡玫瑰圖案Day Bag HK$ 850

花,真係一種令女生難以抗拒嘅東西,無論係一束鮮花,定係花花圖案嘅物件,都會令女生愛不釋手!今個情人節Cath Kidston特別挑選出一系列以花花圖案為主打嘅手袋及配飾,實在係情人節禮物嘅不二之選!

圖案方面有淡玫瑰圖案、碎花同埋波點,呢啲都係女生最愛嘅pattern。款式方面有銀包、咭片套、手袋、配飾等等,總有一款啱用,可以話係又靚又實用,女仔收到一定好開心架!

【CG! Benefits】贏取Cath Kidston 拉鏈手挽袋


只需於2013年2月21日前,在以下CosmoGIRL! 官方網站的文章留言區分享你最喜愛那一款Cath Kidston的圖案及原因,寫得最好的45位就有機會獲得Cath Kidston 拉鏈手挽袋乙個,價值$450 (禮品型號均以隨機送出)。

LOAD MORE