蝸牛的神奇再生功效!

by Karen C.

蝸牛熱潮仍然存在,唔知大家有冇試過佢嘅強效威力呢?全球首個韓國天然營養護膚品牌 ──DEWYTREE推出嘅蝸牛再生活肌精華,高濃度的蝸牛黏液精華修護成分,能修補受損老化肌膚,令肌膚變得年輕緊緻!

蝸牛再生活肌精華係由30多位韓國首屈一指的大學皮膚科教授、皮膚專家與及營養師組成的SKINMED團隊研發出來,蘊含99.5%蝸牛黏液精華,能強效激發細胞活力,進行自我修復,令肌膚重生,並同時提升肌膚輪廓,回復自然緊緻。而且無酒精、無人造色素及無防腐劑,配合洋甘菊及蘆薈成分,可鎮靜肌膚,適合敏感肌膚使用。


另外,同系列仲有早前推出嘅蝸牛再生水凝面露,蘊含1000mg蝸牛萃取精華,濃度達99.5%。除咗能夠高效達致鎖水保濕,蝸牛黏液精華內含尿囊素,配合腺苷仲可以有效對付暗瘡、細紋、色斑等肌膚老化問題。

蝸牛再生活肌精華 $300
蝸牛再生水凝面露 $195

銷售點 :萬寧/LCX有售

CG! Benefits】贏取 DEWYTREE 蝸牛再生活肌精華

只須於11月28日前在以下CosmoGIRL! 官方網站的文章留言區分享你的冬日補濕祕訣,寫得最好的66位就有機會獲得DEWYTREE 蝸牛再生活肌精華 (價值 HK$ 300) ,名額66個。

LOAD MORE