必搶推介:Jimmy Choo x Rob Pruitt限量系列

by TEXT : 韋寶


救命!真係靚到要叫救命!

呢個Jimmy Choo與當代藝術家Rob Pruitt合作設計的限量系列,一共有19款產品,包括鞋履、手袋及配飾!

Rob Pruitt一向善於運用色彩及豐富的圖像,他signature的閃粉斑馬、熊貓和色彩混染等設計元素都有喺今次呢個collection出現。Rob Pruitt為表達Jimmy Choo有趣的一面,更特別設計分別代表天使與魔鬼的兩個熊貓圖案!

值得一提的是,Jimmy Choo經典的ANOUK高跟鞋於限量系列中有了一個新形象:於鏡面皮革上用上橙色、粉紅色及黃色的色彩混染,並蓋上法國喱士。而靚到爆的SWEETIE手提包則於鏡面亞加力膠上混染了漸變色調及印上蕾絲圖案。你知啦,喱士係我至愛,今次加埋豐富嘅顏色,真係靚到不得了,仲唔快啲入貨?

售價:$1,750-$140,000

LOAD MORE