感受漢方保濕力量!

by Cynthia

轉季了,好明顯感受到天氣變得乾燥,提醒我哋係時候要轉返用一啲比較保濕的護膚品。

來自日本的美容品牌MENARD,啱啱就推出咗全新的「LISCIARE水漾美肌漢方系列」,系列特別加入取自地中海區的珍貴黑種草精華love-in-a-mist extract,來抑制導致肌膚柔韌度下降的物質,還原肌膚彈性,再配以12種珍貴漢方草藥精華,達到提高表皮細胞的水密度、減淡角質層黑色素及預防肌膚變得暗黃的功效。

成條line重帶有淡淡的花香,而且爽膚水、乳液同面霜都配有滋潤/清爽2款,女生可以按自己的膚質去選擇。

CLEANSING CREAM 潔面霜 $460/130g
WASHING CREAM 洗顏霜 $460/130g
MASSAGE CREAM 按摩霜$490/80g
LOTION爽膚露 <水盈> / <水潤>  $490/150ml
MILK LOTION 乳液 <水盈> / <水潤>  $490/100ml
CREAM 晚霜  <水盈> / <水潤>  $550/30g

 

LOAD MORE