Giorgio Armani無重無暇粉底液!

by Karen C.

一向都知Giorgio Armani嘅粉底好用,身邊用過嘅朋友都讚不絕口!歷經8年研究,Giorgio Armani終於研發出一款全新的革命性粉底液,真係令人期待!

全新Maestro Fusion Makeup SPF 15粉底液以專利融合科技 (Fusion Technology) 創製,因為油分是讓色素平均分佈在肌膚表面的必要媒介,所以呢支粉底混合了多種精選油分以取代一般配方中的水分,做到順滑質感,而且又清爽,配方中的油分亦唔會喺肌膚上留下油膩薄膜,即使係油性肌膚亦適用。

另外,今次Maestro粉底液仲相對地較為液態,所以只需用點滴塗端取數滴抹勻在肌膚上,就可營造出一層好透薄的妝容,唔會變成「面具」!

除此之外,呢支粉底液仲加入咗智能色素科技,可以同自然膚色完全融合,而且可反射光線而營造出光澤感。香港地區將會提供9款色調,好容易去揀啱屬於自己嘅粉底色!

Maestro Fusion Makeup SPF 15 $630/30ml
推出日期:2012年9月7日

LOAD MORE