波點迷必買!Marc Jacobs DOT香水

by Karen C.

作為一個波點控,一見到全新Marc Jacobs DOT香水,我已經愛不釋手!

因為Marc Jacobs 熱愛圓點,所以喺佢嘅設計之中唔難搵到波點嘅蹤跡,而且佢覺得波點可以勾起人愉快嘅心情,既有活力又充滿生氣。全新Marc Jacobs DOT香水以紅黑的配搭,就好似小甲蟲一樣,可愛又型格。樽蓋係一隻蝴蝶而成,放在紅色透明玻璃雕琢而成的香氛瓶上,實在太精緻了!連包裝的紙盒都係波點,一定唔捨得丟棄呢!

味道方面,前調是紅莓果、火龍果、金銀花;中調是茉莉、椰青水、橙花;後調是雲呢拿、浮木、麝香,整體感覺就是甜甜的花果香。

30ml  HK$570
50ml  HK$725
100ml HK$915

2012年8月6日至19日率先於連卡佛(時代廣場、廣東道、國際金融中心)及FACES獨家發售。

2012年8月20日起於祟光(銅鑼灣、尖沙咀)、HARVEY NICHOLS(置地廣場、太古廣場)、BEAUTY BAZAAR、朗豪坊西武、永安(上環總店)、永安 PLUS(尖東、彌敦道)、一田(沙田)及澳門新八佰伴發售。

LOAD MORE