ANNA SUI全新41色眼影!

by TEXT : 韋寶


我一向都好鍾意搽眼影,而ANNA SUI 全新的幻彩玩色眼影系列,就有成41隻色!

ANNA SUI話,今季的妝容主流都集中喺眼睛上,而呢個系列的主題靈感來自Rebel Girls!咁到底點先係一個Rebel Girl?堅持自我、不入俗流,對自己的時尚風格以致妝容都別具一格,而一雙懾人眼睛就直接講出Rebel Girl的自信立場!
呢個全新眼影系列,唔單止有Anna同我最愛的紫色眼影,仲有8種咁多呀!圖中的Avant-Garde style就係Anna最喜歡的顏色!除咗顏色夠多之外,啲眼影仲有三種唔同嘅質感:柔粉眼影(Powder Base)可令鮮明色彩更顯現;水潤眼影(Moist Powder Base)可提升透亮色澤及珠光效果,並令眼妝色彩更持久,至於凝霜眼影(Cream Base),則可增強妝容的立體感!重點係,你可以自由配搭出屬於你的3色幻彩玩色眼影組合,揀出你的專屬眼影!
幻彩玩色柔粉眼影/幻彩玩色水潤眼影 $80(全35 色)
幻彩玩色凝霜眼影 $80/(全 6 色)
幻彩玩色眼影盒$90
 
推出日期﹕8月1日
LOAD MORE