睇甜蜜熊唔使飛身英國!

by TEXT : 韋寶

好多女生都鍾意熊仔,不過我一向都唔係特別鍾意,
但係英倫藝術家Garry Floyd筆下嘅熊仔真係幾得意,如果隻熊仔係真嘅話,我會即刻衝埋去攬住佢呀!

沙田新城市廣場邀請了Garry Floyd打造「熊」運 • 風車桃花園。

「熊」粉緋緋慈善畫廊。

甜蜜熊水晶揮春。

「熊」運 • 風車桃花園。

「熊」運 • 風車桃花園。



Garry Floyd以創作小熊而嶄露頭角,他兒時擁有很多毛絨熊公仔,
作為一個動物愛好者,啟發他創造出一系列以代表愛與希望的小熊為主題的粉彩畫作。
想睇Garry Floyd嘅作品,唔使飛身英國,因為而家喺沙田新城市廣場,
就展出了8幅Garry Floyd的原作粉彩畫及全新創作的限量版藝術畫作慈善義賣! 

除了展出他的畫作,大會仲邀請咗Garry Floyd打造「熊」運 • 風車桃花園,
四隻甜蜜熊入鄉隨俗換上中國賀年look!
當中兩隻高達5呎的甜蜜熊更依偎在風車群中,睇上去好sweet呢!

另外,下星期就係農曆新年,因此新城市廣場開班教授製作水晶揮春,
揮春上面均有「甜蜜熊」的招牌嘜頭,得意到暈,搞到我都好想整返張呀!

 

「熊」運 • 風車桃花園及「熊」粉緋緋慈善畫廊開放詳情:
日期: 即日起至2月14日
時間: 中午12時至晚上10時
地點: 沙田新城市廣場3期1樓天幕長廊
 
「熊」運當頭水晶揮春工作坊詳情:
日期: 1月21日及22日
時間: 下午3時
地點: 新城市廣場3期1樓顧客服務中心
參加方法: 推廣期內於新城市廣場任何商舖以電子貨幣(信用卡/易辦事/八達通)消費滿$400,憑最多兩張不同商戶之即日機印發票及相符之電子貨幣付款存根,即可登記免費參加「熊」運當頭水晶揮春工作坊。名額有限,換完即止。
LOAD MORE