朱古力幻想曲!

by TEXT : 韋寶

NAM將大家對朱古力的幻想以超現實的手法,在Twins身上體現出來!

花絮照片。

花絮照片。


對於我呢個朱古力癡來說,一切同朱古力有關嘅事物都可以吸引到我,
就算係相都可以,不過當然唔係普通嘅相啦!

致力追求「Fantasy in Life」的日本創意團隊NAM,作品一向充滿fantasy,
今次佢哋就將大家對朱古力的幻想以超現實的手法,在周筆暢、Twins、鄧紫棋及黑人陳建州身上體現出來!
而呢輯相會由即日起至2月19日於海港城港威商場大堂I及II展出。

NAM由設計師中沢貴之(Takayuki Nakazawa)及攝影師間仲宇(Hiroshi Manaka)創立,
創作理念為「a Fantasy in Life」(生命的幻想曲),佢哋相信我哋可以在真實世界中找到各種異想天開的幻想!
睇完呢啲相,我不禁幻想自己走進一個用黑朱古力造的世界,撲鼻而來的都是黑朱古力的香氣,
然後在這裏聽着音樂,悠閒地享受一頓朱古力甜品盛宴……

LOAD MORE