愛愛時,女上男下最緊要舒適!

by juju

喺電影入面,女上男下嘅情節充滿激情、浪漫,但喺現實生活中,唔係話一下子就獲得嗰種性感效果,而係要經過一番「練習」嘅,唔想做起嚟尷尷尬尬、破壞氣氛,就要留意一啲細節喇!

1. 講求節奏:喺上面郁好快好似好刺激,但你會好快攰,同埋如果男生同你嘅感覺唔同步,佢會覺得好無趣⋯⋯性呢回事係講求雙方都得到滿足,所以節奏同動感比速度更重要!

2. 坐上面都好攰嘅:因為上面個女生唔係淨係坐喺度就得,而係要向前向後或打圈搖動身體,又要就住下面個男生,因而會運用到好多組肌肉,尤其是腿部。

建議將雙手撐在男生身體兩側,或按住男生胸膛借力,以減輕雙腿嘅壓力。

3. 鍚住佢:响你下面嘅男生並唔係銅皮鐵骨嘅,如果你真係將自己成個人嘅體重壓落去,佢雖然瞓喺度,但都唔會話好舒服,更加享受唔到預期中嘅快感。

所以你要記得要不時調整自己嘅姿勢,等佢唔使某個位長時間被壓住。

同埋你要學識留意對方嘅狀態,如果對方表現得唔係好自然、唔係好享受,就要慢落嚟睇下點調整;

令你睇起來更性感嘅小 tricks:
#做得喺上面嘅角色,就要夠自信去 show of f下自己個身體,可以慢慢將身體傾向後伸展(當然要就住佢嘅小弟弟),大膽展示你優美嘅體型。

LOAD MORE