心理測驗:你會揀中荀盤男嘅機會有幾高?

by juju

祝各位姊妹好運,共勉之!

搭地鐡,全車廂滿座,而你又唔係好攰好想坐,如要讓座俾以下其中一個人,你會讓俾...…
A. 老人家
B. 大肚婆
C. 手抱住細路嘅媽媽
D. 傷殘人士 

分析
揀A 機會率70
你年輕時拍拖可能唔會諗咁多,感覺至上,但隨住年齡增多、經歷多咗,會越漸覺得現實問題都好重要,如果你唔係太早結婚的話,應該會揀個經濟同各方面狀況平穩嘅人嚟做對象,以避免自己將來擔驚受怕。



揀B 機會率 30
你係唔怕捱苦型,天生有濃濃嘅母愛,為咗愛,會不惜孭起一齊責任同艱難,如果對方懷才不遇、受到唔公平嘅對待,越會激發出你嘅同情心同正義感,想去保護佢哋、幫佢哋,而唔會考慮自身利益太多。溫馨提示:照顧別人之餘,都要對自己好啲呀!



揀C 機會率 10
愛情等如你嘅生命,你感情豐富,係心軟型,只要愛上了,就會不顧一切,活在自己嘅世界,無視外界嘅一切,對你嚟講,再多物質都及唔上一生中最愛。溫馨提示:如果不幸遇上立心不良嘅人,你就慘喇,平時要多啲聽下身邊親友嘅意見,理性諗下佢哋講嘅嘢有無道理。



揀D 機會率 50
你份人好有眼光、判斷力好,尤其欣賞有上進心、有能力嘅人,就算同一個本身條件唔係好優厚嘅對象一齊,以佢嘅潛質同鬥志,你相信都總有出頭天。

LOAD MORE