feature

520曬合照出惹蟻文 網民叫6號快結婚!

520曬合照出惹蟻文 網民叫6號快結婚!

5月20號的普通話諧音為「我愛你」,不少圈中明星趁機放閃,如莊思明與楊明的錫錫合照、陳妍希收花表幸福等等,而當中最閃的一對莫過於是拍住肥媽煮餸而人氣急升的6號陸浩明!

by CC

<p>現年40歲6號與圈外女友Ayan經常孖住周圍去,即使6號出外景飛外地拍節目,Ayan都會抽時間飛到當地陪男友工作,實行「糖黐豆」做個跟得女友!而5月20號當天,他們都同一時間PO出相中相的合照,更出惹蟻文表示「想影妳...但又影咗我,因為....我裏面有妳...妳裏面又有我」,閃虐一眾網友,令網友都忍不住留言叫6號快結婚!</p>

現年40歲6號與圈外女友Ayan經常孖住周圍去,即使6號出外景飛外地拍節目,Ayan都會抽時間飛到當地陪男友工作,實行「糖黐豆」做個跟得女友!而5月20號當天,他們都同一時間PO出相中相的合照,更出惹蟻文表示「想影妳...但又影咗我,因為....我裏面有妳...妳裏面又有我」,閃虐一眾網友,令網友都忍不住留言叫6號快結婚!

6號在IG大曬幸福,話自己眼裡有Ayan,真係睇到都眼冤~

相信一眾網友都受不了6號的放閃文,叫他快點結婚,更說再不求婚又會被肥媽鬧。

6號孖住女友Ayan穿著婚紗禮服出席宣傳活動,未知二人幾時真.結婚?

6號常常與女友慶祝各大節日,早前兒童節更PO出兩人小時候的相片,好搞笑。

女友Ayan經常陪住6號周圍出trip,之前6號飛去日本拍攝節目,Ayan累得睡在男友膊頭,6號又乘機放閃。

6號與女友拍拖5年多,女友樣靚更常被獲讚似張曼玉,相信二人打風都打唔甩~

LOAD MORE