認真工作的男人好性感!李光洙韓劇《Live》電暈粉絲:要戀愛了

認真工作的男人好性感!李光洙韓劇《Live》電暈粉絲:要戀愛了

有亞洲王子之稱嘅李光洙之前接拍韓劇《Live》,令到粉絲們前期待佢嘅回歸作,最近就有一系列花絮相釋出,見到放下《Running Man》中搞笑嘅一面,認真又嚴肅嘅光洙,粉絲們都高呼:好正啊!

by Anna

李光洙喺新劇中將會扮演一名警察,經常以認真嘅樣子示人,就連排戲時候都型仔過人,好好J啊!哈哈哈!

在新劇中光洙飾演一名新的警察,為咗更投入角色,光洙仲接受射擊訓練,認真嘅神情,加埋專業嘅姿勢,一百分啊!

認真接受訓練嘅光洙,同平時搞笑嘅佢好唔同。

今次光洙就同鄭有美合作,對工作充滿熱卻又時時闖禍,同上司、身邊嘅人起衝突,但係係一個充滿正義感嘅警察。

咁正氣嘅角色,真係令人好期待佢嘅演出啊!

光洙努力地成為一個出色嘅演員,粉絲們都不禁高呼:好帥氣啊!

今次嘅角色同光洙之前嘅形象有好大分別,大家鍾意佢係搞笑嘅長頸鹿,定係型仔嘅警察呢?

Running Man嘅成員都表示好支持光洙嘅新作,不過肯定會笑佢係咁chok樣。

模特兒出身嘅光洙型起上嚟真係好正架,佢個body迷死唔少粉絲,雖然佢唔係sell樣同身材嘅!

LOAD MORE