張柏芝靚爆上節目行catwalk,寶刀未老驚艷全場!

張柏芝靚爆上節目行catwalk,寶刀未老驚艷全場!

37歲嘅靚媽張柏芝寶刀未老,兩位可愛囝囝大個仔又乖仔,令張柏芝可以安心接job,早前張柏芝就上咗《王牌對王牌》綜藝真人騷,大玩遊戲,仲挑戰30秒換衫,超有台型!

By COSMO

/

專業嘅張柏芝向來都鍾意挑戰難度,佢就喺節目上展示極速換裝兼行catwalk,chok爆地展示佢嘅style。

/

換上粉紅色西裝套裝嘅張柏芝,充滿少女味啊,顏值好高,身材仲好fit!

/

30秒換一套衫,最後一套張柏芝就換上華麗嘅晚裝,現場嘅嘉賓都話呢套衫好難換啊,但係張柏芝挑戰成功,仲靚爆全場,令人望到目不轉睛啊!

/

後來張柏芝亦自爆,自己曾試過去16天一直訓覺,無起過身:「我連續十六天沒有醒過來,沒睡醒但是還活著,不是生病只是太累了,所以我的家人要定時幫我貼面膜,給我餵水。」,張栢芝續說:「我曾經吊鋼絲,吊了十多個小時,一直在上面。工作人員要放飯,但我怕他們把我放下來之後又要重新再穿會辛苦,我就叫他們給我一個飯盒在上面吃。然後徐克導演就跳拍到另一個沒有我的戲去,所以我就一直在上面很多個小時。」

LOAD MORE