美得令人想嫁了!迪士尼婚紗第二彈,米妮、Daisy款夢幻登場

美得令人想嫁了!迪士尼婚紗第二彈,米妮、Daisy款夢幻登場

仲記唔記得之前嘅迪士尼婚紗?日本頂級婚紗品牌 KURADIA(クラウディア)嘅婚紗一登場完全令人少女心爆發,當時就推出咗超有仙氣嘅貝兒、灰姑娘、美人魚、白雪公主、睡美人同長髮公主嘅嫁衣款式,閨密們都紛紛表示要著上佢哋走入教堂,因為真的太美了啦!

by P

人氣爆登嘅迪士尼婚紗最近出埋第二彈,今個系列仲新加咗多個角色,婚紗仲更加時尚。

唔少女生都幻想成為心愛男生嘅公主,所以呢一系列嘅迪士尼公主婚紗,完全係少女們杯茶啊,款式夢幻又可愛!

米奇婚紗夠晒有型,黑色撞紅色,仲有lace細節,型女一定喜歡!

另一款米奇婚紗就以白色為主,係傳統婚紗嘅設計,不過就加咗米奇刺繡,細睇就會覺得好特別啊!

全黑款勁型喎,暗黑系女生鍾唔鍾意呢?

新郎嘅西裝都唔差架,唔好以為迪士尼款就一定係甜美可愛。呢款西裝都好型仔啊!

除咗米奇款,仲有米妮款,非常有仙氣,係浪漫嘅款式啊!

超美啊!呢套婚紗背後有大大個蝴蝶結,婚紗又夠澎湃,係最美嘅一套啊,著上身一定成為最美新娘子!

Daisy款就以浪漫嘅薰衣草紫色同白色做主色,配上層次感滿滿嘅白紗同蕾絲袖,好清新!

估唔到唐老鴨都有婚紗款呢!以藍黃色做配色,仲有間條點綴,岩晒活潑嘅新娘子!

最後仲有以粉嫩色為主嘅婚紗,可以過一個夢幻又有仙氣嘅wedding!

LOAD MORE