feature

江若琳認人生最愛蕭潤邦!同遊馬爾代夫預支蜜月

江若琳認人生最愛蕭潤邦!同遊馬爾代夫預支蜜月

馬爾代夫係好多女仔心目中嘅夢想天堂,相信江若琳都唔例外!早幾日江若琳Elanne就孖住夫婚夫蕭潤邦Oscar在IG大曬幸福,表示自己由細到大都好恨去馬爾代夫,覺得呢個咁浪漫嘅地方係要同人生最愛嘅人一齊去,而嗰位就梗係Oscar啦~

by CC

<p>江若琳與蕭潤邦將於今年12年拉埋天窗,一對準新人未結婚就已經要去馬爾代夫預支蜜月,甜蜜度爆晒燈!</p>

江若琳與蕭潤邦將於今年12年拉埋天窗,一對準新人未結婚就已經要去馬爾代夫預支蜜月,甜蜜度爆晒燈!

Elanne在IG直認Oscar係人生最愛,羨剎旁人。

Oscar也為Elanne紋上愛的紋身,E字母加上皇后圖案,直呼Elanne係my queen!

在陽光與海灘的馬爾代夫,Elanne也穿起三點式泳衣大解放。

其實出發前不久,Oscar打本比Elanne嘅「麵館」先正式開張,以 #正宗上海生煎皇后 為名夫妻檔搵銀,Elanne亦公開答謝男友,超級sweet~

忙完一大輪,兩人終於夾到空檔時間去馬爾代夫鬆一鬆,夜晚吹住海風撐枱腳,極浪漫。

今次之行,未知會否二人去三人返呢?如果係嘅話,12月婚期有機會要提早啦~

LOAD MORE