辨公室地下情!姜Gary同太太一見鍾情:「我的靈魂瞬間被她吸引!」

辨公室地下情!姜Gary同太太一見鍾情:「我的靈魂瞬間被她吸引!」

Gary離開《Running Man》後,就爆出要結婚,對於Gary老婆嘅真身,有唔少傳聞同猜測,就連Running Man嘅成員、Gary嘅經理人、Leessang成員都一慨不知,真係好低調。

by anna

而最近,Gary就爆出原來太太係佢公司嘅職員,Gary仲喺11月升格成係爸爸了。

韓國綜藝《Running Man》已經播出超過7年了,當中就以「週一情侶」令人睇得非常肉緊,唔少fans都希望智孝同Gary可以一齊。

但可惜去到2016年,Gary就突然提出因為要專注發展音樂事業,而先行下車,離開《Running Man》嘅消息震驚所有粉絲!

Gary退出《Running Man》嘅幾個月後,就喺IG宣布要結婚,而太太嘅身分一直都係一個迷!而最近,就有韓國傳媒報導,原來Gary太太係Gary公司嘅職員,工作咗5年嘅時間,比Gary年輕10歲,亦因為二人係社長同職員嘅關係,故交往時期都顯得格外小心,甚至無其他職員察覺二人發展地下情。直至Gary宣布婚訊前,佢亦已經辭職。

Gary喺宣佈結婚消息時就寫道:「我與我心愛的人簽訂了百年契約,我們不會單獨舉行婚禮,只是通過兩人的約定成為了夫婦。新娘為普通人,我的靈魂瞬間被她吸引了。」聽講Gary同佢太太係一見鍾情架,然後Gary就展開追求,仲曾結伴一齊去日本旅行。

去年11月,Gary突然發布佢同囝囝嘅照片,Gary溫柔地抱著囝囝,盡顯父愛。

Gary亦上傳咗囝囝嘅腳板照。

LOAD MORE