陳小春帶Jasper剪了山雞哥髮型,應采兒:「媽媽不會懂」

今次真係翻版山雞哥!《爸爸去哪兒5》完滿播出後,唔少網友都表示好掛住小小春Japser,可惜Jasper會同娛樂圈暫告一段落,唯有follow住daddy陳小春同媽媽應采兒嘅發布啦,而最近應采兒就上載了一條短片,片中小小春就興奮地跑著跑著,媽媽就喺下面留言:「出發啦!不知道為什麼daddy要在去冷的地方前,帶我剪了一個看著就冷的髮型?」,看來媽媽看到新髮型大為反眼。

by anna

近日陳小春應采兒的真人騷節目熱播,而應采兒亦喺微博發布咗一段20秒嘅短片,短片中見到Jasper在通往飛機嘅路上又跑又跳,仲一邊哼住音樂,心情超好。

細心點看,就會見到小小春換上了新髮型,兩邊側面被剃光光,仲做咗幾條不規則圖案嘅紋理,唔少網民都話:這根本就是陳小春山雞哥的翻版啊!

和爸爸陳小春嘅髮型好相似,睇嚟爸爸就好滿意今次嘅挑戰喇!

當年嘅山雞哥好有型,迷倒好多女生架,唔知Jasper長大後會唔會咁有型呢?!

鍾意巴斯光年嘅Jasper仲邊跑邊擺出一飛沖天嘅動作,好萌啊!

從媽媽嘅角度睇,Jasper嘅髮型都被剃得幾徹底,而Jasper對於新髮型亦無表示不滿,我諗呢啲就係男人嘅浪漫,媽媽只能大呼:「我不懂啊」!

陳小春喺滑雪前,帶Jasper剪咗個近乎剃光嘅新髮型,應采兒對此就笑說:「爸爸的思維,媽媽不懂!」

鐵粉姐姐就表示,小小春無論係咩髮型都咁可愛架!

LOAD MORE