feature

鬧交時不如來一場愛愛!Angry sex竟然可以令情侶和好

鬧交時不如來一場愛愛!Angry sex竟然可以令情侶和好

邊個話要情到濃時先可以做愛,憤怒嘅時候一樣可以!同另一半鬧交,嬲到對方震,大家都唔肯讓步唔知點算好?依啲情況,不如試下嚟個Angry Sex喇!

by CM

做愛,愛愛,愛情,拍拖,上床,男女關係

英國有大學教授講過Angry sex可能會特別激烈同充滿激情,所以喺物理層面上,我們可能會發現佢特別令人滿意。

情侶做愛好平常,而同討厭嘅人做愛就好似好奇怪咁,不過你諗下喎!搵一個相愛嘅人好難,同樣地,搵一個相憎嘅人其實都好難架。你哋互相討厭,可以話係你哋好唔夾,但某程度上都可以話你哋好夾,如果唔係點會一樣咁討厭對方!既然都咁夾成日諗起對方,不如諗下床上面係咪都咁夾,化悲憤為「食」量!

愛愛,SM,性愛,做愛,拍拖,男女關係

不過,喺試Angry Sex前,女生們先要解決以下2個問題!

愈痛愈high?

點解Angry sex會特別high,其實情況有啲似SM,當你憎到想打佢,喺床上就愈想征服佢,可能會不知不覺咁做出打佢一巴、打佢pat pat、扯頭髮等等嘅行為,加上疼痛本身就係性慾嘅爆發點,愈憤怒就愈粗暴,愈粗暴就愈刺激,愈刺激就愈high。不過,如果你接受唔到輕微嘅SM,咁做之前要諗清楚先。

愛愛,性愛,做愛,angry sex,男女朋友,上床

愈hate愈愛?

當你同情侶鬧完交之後嚟個angry sex,感受完當下嘅刺激之後,會緩減咗唔少負面嘅情緒,咁代表咩呀,代表你哋唔再咁憎對方,情侶都可以會因為咁而和好,這就是angry sex的力量了。

LOAD MORE