唐詩詠、馬國明、袁偉豪最型兄弟團!林子善與圈外女友甜蜜擺酒

唐詩詠、馬國明、袁偉豪最型兄弟團!林子善與圈外女友甜蜜擺酒

最近熱播嘅《果欄中的江湖大嫂》嘅光輝林子善同圈外女友Kary拍拖5年,上年10月簽紙註冊,日前就舉行婚禮兼擺酒,喺圈內圈外都多朋友嘅林子善,著上紫紅色禮服,喺9人兄弟團嘅陪伴下去酒店接新娘,認真有氣勢!

By COSMO

今次嘅兄弟團絕對唔係省油嘅燈,成員有鄭嘉穎、馬國明、黃嘉樂、黃長興、袁偉豪等,當中最靚最搶鏡嘅一定係反串做兄弟嘅唐詩詠!

兄弟團Chok爆去接新娘,鄭嘉穎、馬國明、黃嘉樂、黃長興、袁偉豪、唐詩詠都擺晒甫士,齊齊戴上黑超,型到爆啊!

今日唐詩詠就公開咗林子善同太太Kary嘅小故事,好感人架。

有一天這個男孩跟我說:「妹,我不想拖累她,我跟她分手了,希望她能找到個更好的。」
我說:「那好吧!不過,要是她真的愛上別人,你將會永遠失去她。」
男孩聽到後沒有回答,突然有一天他跟我說:「謝謝你,我們復合了,我要結婚了!」
然後我發現他一天比一天更愛他的女主角。
放棄一段感情很容易,堅持卻很難!
很高興今天你找到了你的最愛,更做到了你的承諾!
我真的很替你開心!
Love you forever ❤️
祝男孩跟女孩永遠幸福快樂!

一班兄弟顏值好高,唐詩詠仲好興奮第一次做兄弟:「做兄弟係爽嘅,唔使早起,淨係Chok就得啦!」

接新娘又點少得玩兄弟環節,梳打餅上有芥末同鹹竹蜂,相信係懲罰兄弟團。

恭喜林子善同太太kary,要一直甜蜜幸福啊!

LOAD MORE