必看爆笑的一集!《Running Man》宋智孝扮無臉男

必看爆笑的一集!《Running Man》宋智孝扮無臉男

最新一集《Running Man》,一眾成員都一齊進行「劉在石與動物們」的「收看年齡宣導」cosplay環節,大家著上唔同嘅Cosplay服,完全扔棄偶像包袱,太爆笑了,呢集絕對係必睇架!

by anna

劉在石之前喺遊戲環節中勝出,所以「收看年齡宣導」嘅片頭,就決定用佢擬定嘅劇本《劉在石與動物們》。

劉在石勝出咗,當然以最帥氣一面示人,穿上黑色西裝,扮演國民MC。

金鍾國就化身乖巧貓咪,同佢嘅一身肌肉有好大嘅違和感,他自己就話自己係可愛系嘅波斯貓,粉紅色同白色嘅貓咪裝,頭項仲有粉紅色蝴蝶結,真係好正,但鍾國就非常喜歡呢身造型!

劉在石就讓哈哈變身成鬼片《咒怨》當中嘅俊雄,同哈哈嘅屁孩形象太似了吧!

而李光洙當然要扮返長頸鹿啦,但係係一隻有畏高症嘅三米長頸鹿,著上勁高嘅鞋,令佢行路都行得好唔方便啊!

著上30CM高厚底鞋嘅光洙,移動時要兩個人攙扶佢,場面爆笑。 

女神宋智孝最為爆笑,扮演人氣無臉男,完全係神還原啊!

就連細膽嘅哈哈見到智孝都話:「今日唔好惹佢!」

全昭旻就變成「花羽毛鸚鵡」,劉在石話佢講野無時停,好似鸚鵡咁。

池石鎮係「丐幫長老」。

梁世燦就係「鯰魚」,但係胸前多出兩片扇貝殼,點解呢?原來佢係美人魚嚟嘅。

今集咁爆笑,最岩放工睇,大笑一餐有助減壓啊!

LOAD MORE