女上男下必殺技!女仔都要識嘅3個技巧

女上男下必殺技!女仔都要識嘅3個技巧

做愛咁多愛愛姿勢,好多都係男人做主導,唯一令女人信心大增嘅姿勢一定係女上男下!

by 濕急人

但係女上男下都有個風險,動作一唔啱就好易坐斷另一半嘅細佬,究竟女仔係上面應該點做先啱?學好以下3招喇!

1. 要平衡好!

第一件事,雙手要有嘢支撐!好似將手放喺另一半嘅胸上面,其實就好似玩搖搖板咁,搖幾快就好睇你另一半嘅細佬有幾長,如果佢夠長度就可以搖快少少,咁不幸佢唔夠就要慢慢嚟喇,因為呢個動作會易滑出嚟。

除咗放喺胸上,仲可以往後放喺佢嘅大髀上面,其實咁樣女人係會舒服啲,因為你手往後撐,下面就自然會往前頂,就係會更加容易刺激到女仔嘅G點。唔好因為害怕坐斷另一半嘅細佬,或者搵唔到到舒服嘅位置而對女上男下位無「性」趣(小編說:真是太可惜啦)。於是,女生在上面到底該怎麼動?快看看!

2. 唔好掛住出出入入

女仔喺上面唔係淨係出出入入就夠,當掌握到個節奏同姿勢嘅時候,仲可以扭吓腰,同埋收緊PAT PAT,咁樣你同佢都會特別HIGH!

高手係可以一心兩意,唔好淨係掛住出出入入,仲可以不時繼續挑逗吓對方,例如用手玩吓佢乳頭,或者直接用脷嚟賴吓,包佢欲仙欲死。

3. 唔止可以跪

除咗跪,女仔仲可以直接坐落去,咁樣有啲似踎,女仔嘅控制深淺度嘅能力會更高,只要識得捉住刺激男生龜頭部分嘅深淺度,包佢HIGH到爆兼愛死你呀!

LOAD MORE