郭富城
而最近佢嘅新寵兒就係呢架全球限量30架嘅法拉利FXX K,據知呢部戰車售價要成250萬歐元。

郭富城
貴就貴在佢係首款擁有過千匹馬力嘅法拉利跑車,前年一開售已經火速罄,真係有錢都未必買到。

<<延伸閱讀>>那些年.當時得令的小鮮肉

余文樂
自從同Aaron friend咗之後,余文樂都似乎被熏陶。

余文樂
自此開始對跑車有追求,而家樂仔都同時坐擁多架靚車,當中包括價值過百萬嘅平治四驅車、林寶堅尼都有過兩架,其中一架仲曾經載過前任女友吳雨霏㖭。

<<延伸閱讀>>好基友?亂點娛樂圈男男鴛鴦譜

張智霖
郭富城另一位老友張智霖,雖然係好老公、好爸爸,但係買車嘅口味就絕不似其他family guy。

張智霖
Chilam同樣熱愛跑車,不時揸住價值4百多萬法拉利出巡 ,而且佢對愛驅保養得亦非常之好,早年黃曉明高調送俾Angelababy嘅林寶堅尼正正原屬Chilam持有。

林峯
貴為富二代嘅林峯,近年事業得意,掘金速度驚人,理應可以換車如換衫。

林峯
不過阿峯喺呢方面尚算節制,入行初期都只以平治房車代步,至2000年左右,先以過百萬購入瑪莎拉蒂GranTurismo,奬勵自己。

<<延伸閱讀>>落足重本!內地真人騷走遍全球

LOAD MORE