偽毒處男騷!坤哥演唱會必睇位

by Yufi Yip

約50位身穿白TEE色的後生仔圍住台中,然後坤哥就慢慢由中間升上台。

史上最簡單出場衫?

自彈自唱。

着See-through、戴后冠扮女神,唱出欣宜的《我是女神》。

See-through....... 有點重口味!(猴子掩眼)

扮完女神扮男神。

由多位真大隻佬伴舞。

坤媽贈花,坤哥即刻攬攬媽咪。對於多年沒見面的父親,坤哥講了以下一番說話:「我之前喺網上面睇到篇文章,係個90歲嘅婆婆講,佢話如果60歲學小提琴可以拉30年,任何時候都可以係起點,幾努力都好,想做就要做。依家50歲,100歲死,努力30年,仲有20年享受,係咪好發人深省呢?」

一場騷有四位嘉賓!王祖藍出場後,再有張智霖。

被坤哥用真誠打動,從台灣遠赴香港的盧廣仲!

坤哥在台上與偶像來個selfie。

千嬅驚喜現身,勉勵坤哥:「喺唔同階段,有啲人會批評你,講啲說話恐嚇你,但你要記住,一定要聽媽咪講。依家你要信媽咪,第時就信老婆,咁就啱㗎喇!」

唱到11點20分時,坤哥話:「唔知大家有冇諗過,吳業坤得兩首歌,應該九點幾就可以走,但係對唔住呀,搞到大家咁夜返屋企。」

完騷多謝觀眾時,坤哥說:「下次我會儲夠30首歌先開騷,多謝大家!」

LOAD MORE