有請小鳳姐!洛基同Taylor分手 網民改圖慶祝

By COSMO

美國天后Taylor Swift以純情玉女形象走紅,不過慢慢網友也對她產生懷疑,認為她其實是個「虛偽的八婆」。\
亦有網友嘲諷Taylor的分手理由太過虛偽,當聽到「Taylor想關係保持低調」笑到頭到甩。其他網友亦上載普世歡騰的照片,一時間非常熱鬧。

美國女歌手Taylor Swift同英國男星「邪神洛基」湯赫度斯頓(Tom Hiddleston)被美媒爆已經分手,三個月戀情玩完,Taylor方面指她唔滿意阿湯要求戀情高調,認為阿湯利用Taylor名氣另有所圖,所以飛起男方。
不過外國網民就唔係咁睇,大部分網民都認為係Taylor利用阿湯,當佢係伴遊,逼佢影恩愛肉麻照。

 

當兩人分手消息傳出後,於twitter搜尋兩人名字時,出現大量諷刺Taylor嘅貼文。有網民貼出開香檳、飲紅酒嘅相祝賀阿湯脫離Taylor魔掌,唔少粉絲都話男神阿湯終於回歸正途。

Taylor Swift Tom Hiddleston
Taylor Swift Tom Hiddleston

Taylor和Tom的戀情僅維持三個月就分手

開心到要開香檳!

有時真係忍唔住笑嘅.jpg

有網友貼出Tom穿過的「我愛TS」背心,表示見到在eBay有得買。

LOAD MORE