[做咩啫你?]Sam Claflin硬塞女裝泳衣 男神形象崩壞!

By COSMO

英國男星Sam Claflin在《飢餓遊戲》(The Hunger Games)中飾演靚仔勝利者,後來在《遇見你之前》(Me Before You)中飾演高富帥奠定男神地位,而其純正的英國口音和笑容,不知迷倒了全球多少女粉絲。

sam claflin
今年31歲的Sam Claflin早在2013年就和同是演員的Laura Haddock結婚,在2015年誕下一子,打破靚仔就花心的定律。

sam claflin
sam claflin
日前,Sam Claflin在instagram上載自己在船上,穿上女裝一件頭泳裝,看照片都能感受到「小Sam」好多痛苦,而他自己亦留言謂:「壓力、好緊!」不過,泳裝並不是太太Laura Haddock的,而是在最新作品《Adrift》中飾演其未婚妻的Shailene Woodley。

sam claflin
網民們看到照片後,都紛紛留言,有男網友更謂:「睇都覺得痛!」反觀,女網友們就就似乎看得好開心,笑言他很可愛。

sam claflin

<延伸閱讀>2017年最賺錢荷里活女星頭三位!一年賺嘅錢,多過你一世賺嘅錢......

<延伸閱讀>[盂蘭節精選]20套恐怖電影 膽生毛必睇!

 

 

LOAD MORE