男神們接住封盤!中港台單身男神逐個捉

by YY

余文樂同拍拖一年嘅台灣女模王棠云結婚。

周柏豪上年同圈外女友Stephanie結婚,拍咗10年拖喇!

陳柏宇

陳柏宇今年同拍拖5年嘅女友符曉薇結婚。

陳柏宇 結婚
吳彥祖 Daniel Wu

男神中嘅男神吳彥祖一早已經結咗婚喇!同Lisa S. 由拍拖到結咗婚都係咁SWEET!

吳彥祖 Daniel Wu

有「台灣第一帥」之稱嘅王陽明前年都同蔡詩芸結咗婚喇!

彭于晏

彭于晏 理想型

香港嘅單身男神真係寥寥無幾!近近哋嘅台灣就仲有好多!男神彭于晏就唔使講,簡宜係超班馬!近年佢就冇乜緋聞,就算有都係同男人,雖然佢嘅性取向唔係幾明朗,不過......重要咩?

彭于晏

彭于晏 翻滾吧阿信

張孝全

張孝全

台灣男神點可以唔講張孝全,小編依然覺得佢係全台灣最正!沉默、為人低調,彭于晏係帶點孩子氣嘅花美男樣,張孝全就係外形、性格都勁MAN,勁有男人味!正到形容唔到。

楊祐寧

早年小S嘅至愛!

楊祐寧

阮經天

阮經天

負聞新聞多多,私生活點就佢自己先知了,不過小編覺得佢真人係真心nice嘅。

阮經天

陳柏霖

陳柏霖

仲有大仁哥呀!

鄧倫

鄧偷

除咗寶島,仲可以北望神州!今年25歲嘅鄧倫因電視劇《楚喬傳》而成為近年受注目上位男星,參與《爸爸去哪兒》做實習爸爸令香港、台灣觀眾更加認識佢。佢喺節目度又識煮飯,對「囡囡」小山竹都好,絕對係暖男!
CREDIT:COSMOPOLITAN CN

鄧倫

鄧偷

鹿晗

鹿晗

雖然之前鹿晗公開同女星關曉彤嘅戀情,不過一日未結婚都仲係單身呀!

吳亦凡

講得鹿晗點可以唔講佢嘅前隊友吳亦凡呢!佢同鹿晗都係依家大陸最搵錢嘅男星之一呀,10歲移民加拿大溫哥華,英文流利,仲可以日日聽佢FREESTYLE,屋企有嘻哈!

陳偉霆

陳偉霆

香港男神仲有William呀!

LOAD MORE