由台前幕後一路多謝,又講到自己戶口曾經得雙位數,他說:「TVB 8係我戶口得番雙位數的時候搵我,C君都知道。TVB8 搵我做音樂主持,令到我由無錢做重到爆SHOW,雖然TVB 8就快無,但唔緊要,我都要多謝!」

以為形象花弗,但變成「愛妻號」的他會藉機會發表對老婆陳自瑤愛的宣言?他只是簡單的說:「多謝老婆YoYo,她將屋企、阿女照顧得好好!」反而到最後他重申:「多謝tvb 栽培!希望可以同TVb行多50年!」

雖然早前曾傳出離婚緋聞,幸好仍無損兩人恩愛。

王浩信早前首次同囡囡一齊登台。

出力拉票

王浩信出盡力拉票,早前留言說:「你哋嘅鼓勵我真心當自己攞咗!其實拉票對我嚟講一直都係一件好尷尬的事,我覺得如果你哋鍾意咪夠囉…『在心中』OK啦…下次做好啲咪得囉…使乜成日同人講啫!『講.講.講.做喇!』,但諗返由入行到今日,呢十幾年嘅每一點每一滴,其實呢個奬一直都係自己嘅夢想,o依家可能係今世人最接近呢個奬嘅時候,我覺得都真係要為吓之前嘅付出再盡多點努力嚟拉吓票,先對得住自己同支持我嘅你哋。」

呢個視帝大獎真係恨左好耐喇。

人紅自然是非多

有傳因為Yoyo無法忍受老公太多女伴,傳言滿天飛。最後Vincent出席活動時澄清。

LOAD MORE