DO姐真識食!攞正牌一年食五仔,英日韓男神集齊!

Do姐集郵無數,以下5個「合作」過的男星,有冇令你很葡萄?

By COSMO

80年代無綫公認的當家花旦之一,作為香港唯一一個集影后、視后於一身,是殿堂級及實力派演員、金牌司儀、電視、電台節目主持人⋯⋯(下則1000字介紹名銜)Do姐今年60歲,入行超過42 年,雖然合作的拍檔有無數天皇巨星,不過Do姐也有一顆少女心,集郵也無數,以下5個「合作」過的男星,有冇令你很葡萄?

Do姐識食

Do姐識食男神 #Benedict Cumberbatch

Do姐識食

話說上年為宣傳電影《奇異博士》,男主角Benedict Cumberbatch來到香港接受訪問,Do姐因超喜愛他,連本來要做《口水多個浪花》都缺席,就化身做主持開live訪問Benedict,在訪問過程中勁貼心,主動伸手到Benedict胯下拾回掉在褲上的東西,又擠到他大脾上一同Selfie⋯⋯Fans不斷留言大叫葡萄兼呻抽水,每次講番起,不少Benedict fans 都酸到爆。 

Do姐識食男神 #朴敘俊

Do姐識食

早前出街《Do姐再Shopping》的首集,在 節目開始前就播出Do姐訪問《三流之路》韓國男星朴敘俊的片段,事後Do姐更post出合照,兩人攬到實一實,Do姐更話:「多謝男朋友的出現」。這些機會⋯⋯ 

Do姐識食男神 #孔劉 

o姐識食

因韓劇《鬼怪》、電影《屍殺列車》而爆紅的男星孔劉,早前在今晚香港舉行粉絲見面會,Do姐就以嘉賓身份現身,又讚孔劉靚仔兼近距離接觸,真係恨死所有女粉絲。 

Do姐識食男神 #王嘉爾@GOT7 

Do姐識食

以韓國男子團體GOT7成員作為歌手出道的王嘉爾(Jackson),早前獲Do姐邀請上節目接受訪問,睇下Do姐自post的合照,就知Do姐有幾欣賞他! 

Do姐識食男神 #窪塚洋介 

Do姐識食

既是歌手又是演員的日本影帝窪塚洋介,早前來港工作,就順便做宣傳,Do 姐最欣賞有實力的男星,所以又點飛得出Do姐的「手指罅」 ! 

LOAD MORE