feature

小心俾錯Signal! 男人以為你願意上床的6個性暗示!

小心俾錯Signal! 男人以為你願意上床的6個性暗示!

婚前性行為雖然愈來愈普遍,即使你並非處女,但也不代表你是個隨便和人上床的女生。所以無論是跟男生抑或是男朋友約會,女生都要小心言語或肢體上俾錯signal,對方誤收上床性暗示,分分鐘就準備和你進行床上大戰!

by COSMO

1.大爆性史就是最強性暗示

好易令對方覺得你係隨便的女仔,垂手可得,更似暗示你已不是處女,

坦白係一件好事,尤其坦白講出你的情史,會令對方更了解你。不過一拍拖就大爆過往性史,好易令對方覺得你係隨便的女仔,垂手可得,更似暗示你已不是處女,你們之間也可以上床!除非你係肉食女,極想和他來一場慾火焚身的愛愛,否則還是收斂一下,一步步慢慢坦白。

2. 容許對方愈摷愈過份,下一步:上床

十個男人十個都咸濕,爭在有幾大膽!

十個男人十個都咸濕,爭在有幾大膽!以大學生最流行的「報Stage」為例,Stage 1至5 分別為拖、攬、錫、摷、扑,有些男朋友愈慢慢愈摷愈過份,由腰慢慢摸落pat pat,又或者坐下來時把手放在你的大腿間「休息」,都是試驗你的反應。女生如不加阻止,也是暗示他可以再進一步!

 

3. 答應孤男寡女的約會

小心俾錯Signal! 男人以為你願意上床的6個性暗示!

男朋友拍拖時如經常提出「上我屋企打機」「去你度hea吓」「不如上山遊車河?」等只有孤男寡女、獨處一室的約會,而你又無防備之心,傻更更應承咗,也很易製造機會給他啊!當然你還有機會死守防線,但對方可能覺得「咁你又肯嚟?」

 

4. 「我唔想返屋企」成上床暗示

約會後隨口說出一句「我唔想返屋企」,也會成為上床暗示!

約會後隨口說出一句「我唔想返屋企」,也會成為上床暗示!男生潛意識想到:「唔通你想跟我返屋企?」有些男生甚至開口說「去我度呀!/ 今晚一齊過夜?」,那就證明你真的讓他誤會了!如果夜晚同對方拍完拖,仍然好想糖癡豆在一起,可以講一句:「不如去食糖水?」或者「去公園坐下?」

 

5. 主動聊色情、「性試探」對方

小心俾錯Signal! 男人以為你願意上床的6個性暗示!

有些女生對性好疑惑,有好多問題想問另一半,如「你打飛機打幾耐?」「睇緊邊套AV?」「你同前度試過咩招式?」都會令另一半借機愈講愈深入,撩起你的性慾。即使你本身無呢個意思,都好有可能漸漸有失身的念頭!

6. 兩人去旅行,咩都有可能

對方立即聯想到 :一間房、一張床,仲唔係俾機會我上?

同情人去旅行好普通啫,但女生若主動跟剛拍拖一星期的男友(或曖昧中)相約快閃旅行,對方立即聯想到「一間房、一張床,仲唔係俾機會我上?」好色的男生自然馬上答應,但女生可能還純情地以為旅行只是旅行!

LOAD MORE