editing

做愛好悶又無Feel?4個癲覆日常性愛習慣再掀激情

做愛好悶又無Feel?4個癲覆日常性愛習慣再掀激情

當做愛做得多,他對你每吋肌膚好熟悉,就算你在男人面前裸體,都未必令他有性衝動,因為他對你的個性及形象都失去了新鮮感。唔想令愛愛變成例行公事,今晚開始一場新鮮感100%的床事!

by COSMO

夜晚做愛?不如早上曳曳

夜晚做愛?不如早上曳曳

邊個話愛愛一定要夜晚做?早上也可來一場翻雲覆雨!周末就是黃金時間,大家都唔洗早起趕頭趕命,有大把時間玩前戲!而且早上光線充足,另一半更可睇清大家性愛表情,唔似夜晚熄燈咩都睇唔到。見到你的高潮眼、小弟弟一步步插入時你的享受和緊張情緒等等,都是一番新體驗!

浴室、門口、沙發都是愛愛據點!

浴室、門口、沙發都是愛愛據點!

每次愛愛都在睡房開始,或者直表躺在床上等他動手?太悶了吧!倒模式的情愛難怪令兩人失去性趣。今夜不如從入門口開始,去完街回到家,關門一刻主動進攻,一邊撫摸身體,另一邊來場激吻,他又怎會受得了?從客廳激戰浴室一齊沖涼,幫他擦洗小弟弟,再走到沙發利用傢俬特點玩69,最後才轉戰床上交歡,總比一直待在床上更好。

打破黑暗!香薰蠟燭調情

打破黑暗!香薰蠟燭調情

平時愛愛都係在黑暗中完事,未有視覺衝擊,當然會悶咗啲。女生怕羞唔想開燈是情有可願的,想更有情調,今晚不如點起香薰蠟燭,既有微微燭光令你的誘人身材若隱若現,又有迷人香氣將氣氛推至高峰。

小貼士:用呢5種香水氣味,可以引起男人性慾!

更多資訊,請按此瀏覽 Cosmo HK 

大膽討論A片女優!

大膽討論A片女優!

平日做愛,你會點樣開始?大家約定逢星期幾做,到時到候就有共識除衫愛撫?NO、NO、NO!咁樣當然情趣欠奉,點會唔悶呀!建議大家可以一齊討論性感女星及A片女優,講下A片女主角的銷魂叫床聲、性愛招式,大膽討論,自然大膽探索男人每個部位!

 

LOAD MORE