《衝上雲霄II》小八卦:Sam哥出動Vivienne Westwood當戲服

by Peggy Choi

你是否和小編一樣每晚9點半都準備睇《衝上雲霄II》呢?雖然大家都說新劇「不似預期」,但有得睇靚仔Captian Cool(張智霖)和Sam哥(吳鎮宇),總算可以彌補和平衡一下,這個低於預期的心理期望。

在《衝II》劇中,除了有靚人靚景,仲有靚衫睇!話你知,其實Sam哥都在不同場口穿上多套Vivienne Westwood服裝演出,貫徹其低調又內歛的性格,再加上他令人留下深刻印象的Skinhead飛機頭,真的是十分有型啊!

張智霖在劇中走靚仔萬人迷路線,不論男女都為之傾慕。那麼,吳鎮宇「型佬」Look,你又喜歡嗎?


Tuxedo (外套&西褲)、恤衫(from AW12男裝系列)

衛衣(fromSS12 Vivienne Westwood Anglomania+Lee系列)

恤衫(SS12男裝系列)
AW12男裝系列

LOAD MORE